SVI SE PLAŠE DA IH ZVEZDA NE UDAVI U JADRANU!

Autor:

Sport

28.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuta bitka rasplamsaće se ponovo pod obručima na Jadranu! Nova, 18. sezona regionalne ABA lige startovaće večeras duelom Olimpije i Mornara (18.00), ali će svakako veću pažnju privući odmeravanje snaga Crvene zvezde i Cibone (20.00, Arena sport 1).

RepublikaFoto: Starsport
Tomić i ekipa ulivaju strah u kosti!

Sudar timova iz Beograda i Zagreba sam po sebi ima epitet derbija, ali posebnu draž meču daju velika očekivanja od crveno-belih.

PARTIZAN VREBA

Zvezda je prošle godine poražena od Budućnosti u velikom finalu i sem titule u Podgoricu predala kartu za Evroligu, pa nema sumnje da će želeti da je povrate i da se osvete. Ako se pitaju kladionice, sastav sa Malog Kalemegdana je prvi favorit za podizanje pehara (2,20 kvota), a slede branilac trofeja i Cedevita sa kvotom 4,00. S druge strane, Partizan, koji je osvajao rekordnih šest titula, ali već nekoliko godina tavori, vreba iz prikrajka kao četvrti pik (12,00).

Crveno-beli su status prvog aduta opravdali ubedljivim osvajanjem ABA Superkupa u Laktašima, ali trener Milan Tomić, koji debituje u ovom takmičenju, ne želi da nišani tako visoko. Pogotovo jer je u timu puno novih igrača.

RepublikaFoto: Starsport

KORAK PO KORAK

- Naš cilj je da idemo utakmicu po utakmicu. Zato pričam samo o Ciboni, a tu je moja želja da odigramo dobar i kvalitetan meč. Želimo da navijači budu na kraju zadovoljni i da proslavimo pobedu. Kada su u pitanju stranci, Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, a mislim da je odigrao fenomenalno sve utakmice. Kao i Regland i svi koji su došli. Ali to ništa ne znači - istakao je Tomić.

Kada su u pitanju ostali naši klubovi, gledaćemo u prvom kolu još dva srpsko-hrvatska duela. Partizan u subotu gostuje Cedeviti (20.00, Arena sport 1), dok u nedelju FMP dočekuje Zadar. Jedino Mega u nedelju gostuje predstavniku BiH Igokei.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading