Trener Cibone: Zaslužena pobeda Zvezde

Autor:

Sport

28.09.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Cibone Ivan Velić nije bio nezadovoljan igrom svog tima uprkos porazu od Crvene zvezde 78:68 u prvom kolu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča

- Zaslužena pobeda Zvezde, želim im dobru sezonu. S obzirom na povrede nekih igrača, uspeli smo da pariramo i koliko-toliko da zapretimo, ali došli smo sa samo jednim centrom i Zvezda je to iskoristila da dominira pod obručem. Posle je Reglend preuzeo kontrolu i prelomio meč - kaže Velić i dodaje:

- Držali smo se kombinovanom odbranom, uspeli da se držimo u igri, hteli smo da razbijemo njihovu polukontru, ali u zonskoj odbrani je trpeo skok, kao što ste videli. Videlo se ipak i da smo neuigrani, kasno su se priključili Bilinovac i Markota. Nemam ništa da zamerim svojim momcima.

Trener Cibone kaže da klub još traži zamenu za Luku Žorića, kao i da je Marić zamena za Tomasa.

- Imamo manji budžet, ali momci dobro rade. Jesmo sad dobro odigrali, ali izgubili smo. Biće uspona i padova - zaključio je Velić.

U drugoj rundi ABA lige Cibona dočekuje Igokeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading