"Partizan nas je UNIŠTIO"

Autor:

Sport

30.09.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana bili su bolji od Cedevite na startu ABA lige, a trener "sokića" Sito Alonso bio je iskren posle meča.

RepublikaFoto: Starsport

- Hvala navijačima što su došli. Što se tiče utakmice, nisam očekivao da ćemo raditi te stvari koje smo radili u prvih 20 minuta. Sve što smo pokušavali da uradimo je bilo prekasno, a oni su nas u prvom poluvremenu uništili fizički, taktički i tehnički - rekao je Alonso.

On je objasnio da je nešto moralo da se menja.

- Mi smo tada pokušali da igramo presing po celom terenu jer smo morali nešto da uradimo. U svlačionici smo razgovarali i kasnije smo dobro reagovali. Imali smo šansu da pobedimo u poslednjih minut i po. Međutim, važno je da znamo šta moramo da uradimo tokom svih 40 minuta. Ponosan sam na ono kako je ekipa odigrala u poslednjih nekoliko minuta, ali to nije bilo dovoljno. U prvih 20 minuta smo igrali premekanu odbranu - objasnio je španski stručnjak.

Cedevita nije blistala na ovom meču, ali igrači imaju kvalitet, i ako se kockice sklope, biće ih teško pobediti. Partizan je napravio veliku stvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading