SADA JE VAŽNO! Crvena Zvezda ima poruku za sve pristalice!

Autor:

Sport

30.09.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 1.kola Evrokupa Crvena zvezda - Ulm počinje od ponedeljka od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, kao i na dan utakmice na blagajnama dvorane "Aleksandar NIkolić" od 15 časova do početka utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda zove u "Aleksandar Nikolić"!

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u utorak prvu utakmicu ovogodišnjeg izdanja Evrokupa.
Crveno-beli nakon premijerne pobede u novoj sezoni, koju su zabeležili u petak, protiv Cibone, dočekuju nemački "Ulm" u dvorani "Aleksandar Nikolić" u utorak od 19 časova. 
Ekipa Crvene zvezde mts dočekuje izuzetno neugodnog protivnika koji je već godinama u vrhu nemačke košarke i igra izuzetno brzu i atraktivnu košarku. Zato je od velike važnosti da uz dobru i bučnu atmosferu sa tribina crveno-beli dobro startuju i u Evrokupu, koji je ove sezone izuzetno kvalitetno takmičenje sa nekolicinom klubova koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo igranja u Evroligi.

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve svoje pristalice i zainteresovane, da će pojedinačne karte za ovaj meč, biti u prodaji od ponedeljka od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić" od 15 časova do početka meča.

RepublikaFoto: Starsport

Cene karata za utakmicu Crvena zvezda mts – Ulm:

TRIBINA - A B C D 600 dinara
Parter B 900
Parter 4 900
Loža 2.500
Plava loža 2.000
Bela loža 1.500
POČASNO MESTO BOČNO I RED 6.000
POČASNO MESTO BOČNO ZVEZDAŠ  I RED 8.000
POČASNO MESTO BOČNO II RED 4.000
POČASNO MESTO BOČNO III RED 3.000
POČASNO MESTO I RED 10.000
POČASNO MESTO II RED 6.000

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading