ČANAK: Rezultat u prvom poluvremenu nije bio realan, imali smo sreće!

Autor:

Sport

29.09.2018

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su Cedevitu u Zagrebu posle dramatične završnice, što je veliko iznenađenje s obzirom na tim kojim hrvatski klub raspolaže. Strateg crno-belih je upravo pad u igri svog tima, ili povratak protivnika pripisao kvalitetu.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanović
Čanak zadovoljan!

- Bitna pobeda za nas, ali sam rekao igračima da je ovo samo podstrek za dalje. Cedevita je velika ekipa, ima velikog trenera i nije lako pobediti je u Zagrebu. U prvom poluvremenu, iskoristili smo grč Cedevite zbog premijere pred domaćom publikom, novi igrači, trener, što je bio uzrok njihove slabosti. Hobs, Benite i Bel pokazali su svoje kvalitete u nastavku. Nismo donosili dobre odluke u odbrani pika, primili smo puno trojki, ali je Zagorac presudio kada su nam se približili na -1 na kraju - istakao je Čanak.

Crno-beli su imali čak 22 poena prednosti, da bi košarkaši u poslednjoj četvrtini stigli samo do minus 1.

- Pad objašnjavam, da razlika u kvalitetu nije dala realan rezultat u prvom poluvremenu. Moralo je doći do našeg pada, a njihovog podizanja. Sreću smo imali na kraju i zaslužili je - smireno je poručio Nenad Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading