KAD ŽOC UZME POD SVOJE: Gudurić OTKRIO kako je pod komandom Obradovića!

Autor:

Sport

30.09.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Marko Gudurić je pre dolaska u Fenerbahče mislio da zna sve o košarci, ali tek kada je počeo da trenira pod "palicom" najboljeg evropskog trenera, Željka Obradovića shvatio je koliko može da napreduje i koliko je "Žoc" veliki.

RepublikaFoto: twitter.com/FBBasketbol
Gudurić spreman za novu sezonu!

- Letos su me prijatelji pitali kakav je stil rada Željka Obradovića. Odgovorio sam im da sam pre dolaska u Fenerbahče mislio da znam šta je košarka, ali da sam onda shvatio kako sam pogrešio. Posle godinu dana sa Željkom totalno sam promenio perspektivu iz koje posmatram košarku. Ako si koncentrisan i sto posto posvećen treningu, možeš mnogo toga da naučiš. Ako samo sediš, bićeš 50 odsto bolji igrač, čak i ako ne izlaziš na parket. Obradovićevo košarkaško znanje je neverovatno - rekao je Gudurić.

Odlaskom Vonamejkera i Nanelija Gudurić bi mogao da dobije veći prostor za igru.

- Zasad nemam ideju o mojoj ulozi u novoj sezoni. Jedni su otišli, drugi došli, videćemo šta će se dešavati. Najvažnije je da budemo pravi kada dođe taj trenutak, ja ili neko drugi- rekao je srpski košarkaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading