POČINJE EVROKUP - Tomić: Da navijači budu naš šesti igrač

Autor:

Sport

01.10.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje Evrokup... U prvom meču ovog takmičenja košarkaši Crvene zvezde u utorak na svom parketu dočekuju Ulm (19.00). Trener Milan Tomić izneo je očekivanja duel sa Nemcima.

RepublikaFoto: Starsport

- Želimo da odigramo dobru utakmicu, u dobrom ritmu, jer je početak važan, posebno zbog činjenice da je Evrokup ove godine izuzetno jako i kvalitetno takmičenje sa puno dobrih timova. Naš prvi protivnik je ekipa koja je u vrhu nemačke košarke i koja napreduje u svakom segmentu. Zato je važno da odigramo kvalitetno, da naši navijači od kojih očekujemo da budu naš šesti igrač, budu zadovoljni na kraju i prikazanim i rezultatom - rekao je Tomić.

Ognjen Dobrić veruje da će Zvezda pobedom otvoriti takmičenje u Evrokupu.

- Nalazimo se u vrlo kvalitetnoj grupi Evrokupa, sa dobrim timovima. Generalno Evrokup je ove godine izuzetno jako takmičenje sa dosta timova koji imaju i iskustvo igranja Evrolige i koji u ovu sezonu ulaze sa visokim ambicijama. Mi idemo utakmicu po utakmicu, želimo naravno dobar start i početak u ovom takmičenju. Očekujem da uz veliku podršku naših navijača, odigramo dobru utakmicu uz svo uvažavanje ekipe Ulma - dodao je krilni košarkaš Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading