DRAMA U PIONIRU PRIPALA PARTIZANU: Crno-beli kroz "iglene uši" do pobede!

Autor:

Sport

06.10.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizna ostvarili su i drugu pobedu i isto toliko mečeva ABA lige. Četa Nenada Čanka bila je bolja od ljubljanske Olimpije na premijeri u hali "Aleksandar Nikolić" - 82:79 (18:16, 16:19, 22:21, 26:23)

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Beogradski tim slavio je posle jako uzbuljive završnice i meča u kome se prednost često smenjivala. Ipak, na kraju je domaća publika zadovoljnija krenula kući iz ove večeri krcatog "Pionira".

Tvrd je orah ekipa iz Slovenije, što je pokazala u još jednom dobrom izdanju. Nakon demoliranja Mornara došli su u prestonicu Srbije sa namernom da se put Ljubljane vrate sa maksimalnim učinkom iz dva kola najjačeg šampionata Jadrana. Ipak, snašli su se košarkaši Nenada Čanka i nošeni podrškom sa tribina upisali još jednu recku u rubrici sa pobedama. Pokazali su da je poraz od Trenta brzo zaboravljen i da se gleda isključivo na naredne poduhvate.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

U najbitnijim trenucima domaćin je bio smiren i uspeo da slomi otpor "zmajeva" koji su posle prvih 20 minuta imali prednost 34:35. Prava klackalica viđena je i u naredne dve četvrtine, ali se Partizan mini serijama često odlepljivao i na kraju uspeo da dođe do željenog rezultata.

U pobedničkoj ekipi najbolji je bio Rade Zagorac koji je do vrha napunio koš Olimpije sa 26 poena dok se kod ljubljanskog tima istakao Jan Špan sa 24.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizan - Olimpija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading