ČANAK: Da nastavimo ovako i da Pionir bude uvek ovako krcat!

Autor:

Sport

06.10.2018

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ostvarili su i drugu pobedu u ABA ligi. Nakon Cedevite savladana je i Olimpija iz Ljubljane. Trener crno-belih Nenad Čanak nije krio zadovoljstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

- Bitna pobeda za nas da potvrdimo trijumf iz Zagreba. Očekivali smo težak meč, mnogo je novih igrača, ovo im je sve novo, Pionir krcat kao u Evroligi. Nadam se da ćemo rezultatima i igrom ovo napraviti da bude normalno. Primetan je grč, ali bili smo dobri u odbrani, jedina zamerka što nismo kontrolisali skok. Većinu vremena smo sa Zagorcem igrali na četvorci, malo smo bili deficitarni sa visinom. Tek je počela liga, na nama je da nastavimo da radimo. U utorak je već protiv Zenita - rekao je Čanak na konferenciji za novinare posle meča.

Šta je još bilo dobro?

- Bili smo u kriznim momentina dobri u odbrani, odigrali par dobrih kontranapada. Išli smo na prodor kad je Olimpija bila u bonusu. Nije bilo dobro kada su na četiri ili set razlike dozvolili da prođu lob pasovi. Ali, sve to moramo da zaboravimo - dodao je trener crno-belih.

Da li će se nešto uraditi po pitanju tih visokih igrača?

- Uradićemo kad se Novica oporavi i kad dočekamo da Pecarski fizički ojača. Pitanje je i fokusa i fizike - zaključio je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading