Odžo otkrio plan da se pobedi Monako

Autor:

Sport

08.10.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Crvene zvezde Majkl Odžo rekao je pred meč drugog kola grupne faze Evrokupa protiv Monaka da je ekipa potpuno spremna za taj evropski duel.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Majkl Odžo

Crveno-beli su na startu takmičenja slavili protiv Ulma, zatim su u drugom kolu ABA lige upisali važnu pobedu protiv Budućnosti u Podgorici, a sada sledi okršaj sa Monakom, koji je zakazan za sredu.

Bivši centar FMP prvo je prokomentarisao pobedu u "Morači".

- Stvarno smo veliki rivali? Nisam to znao. Bila je to dobra pobeda za nas i naše navijače. Dobro smo se pripremili za taj meč, otišli smo sa namerom da se borimo, držali smo se zajedno i radili sve što treba na obe strane terena. Sve je to dalo rezultat - rekao je Odžo.

On je dodao i je ekipa spremna za Monako.

- Kako da ih pobedimo? Bolje pitajte trenera, on bolje poznaje taktiku i detalje. Sledićemo njegov plan. Očekujem drugačiji meč u odnosu na onaj u Podgorici. Napravićemo neophodne promene - dodao je Odžo.

Centar crveno-belih je otkrio i o kojim promenama je reč.

- Šutiraću trojke, to je plan. Ako to zaista pokušam na parketu trener će me verovatno poslati kući usred meča - zaključio je Majkl Odžo.

Duel između Monaka i Crvene zvezde na programu je u sredu od 19 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading