Zagorac skroman, ali Simonović NIJE ŠTEDEO REČI, "grobari" nisu uspeli da ga poremete!

Autor:

Sport

09.10.2018

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su uspeli da savladaju favorizovani Zenit, a zadovoljstvo posle meča nisu krili, a ni Marko Simonović iz redova ruskog kluba nije štedeo reči na račun podmlađenog tima crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan nadigrao Zenit!

Marko Simonović, bivši igrač crveno-belih je sa posebnim motivom igrao protiv Partizana, imao je samo reči hvale o nekadašnjim "večitim".

- Čestitam ekipi Partizana na pobedi, dobro su kontrolisali utakmicu, imali smo pad od 3-4 minuta početkom treće četvrtine, završnicu nismo iskoristili na pravi način. Početkom drugog poluvremena su uhvatili ritam, bili su jako odučni, agresivni u odbrani, poraslo im je samopouzdanje. Moramo da izvučemo pouke. Gal Mekel se tek priključio timu, imao je samo jedan trening pre ovo meča. Nisam čuo šta su pevali navijači, ja radim svoj posao oni svoj. Partizan je ekipa željna dokazivanja, dobro igraju, želim im da ostanu zdravi- rekao je Marko Simonović.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu nad Zenitom je Rade Zagorac koji je ima nekoliko odlučujućih pogodaka, on je apostrofirao timsku igru crno-belih.

- Sjajan uspeh, velika pobeda, malo neopravdano je bila prisutna impresioniranost njihovom čvrstinom  i snagom u prvom poluvremenu, nismo uspeli ni fizički ni energetski da odgovorimo na njihovu prepoznatljivu rusku školu košarke. Posle prvog poluvremena smo imali razgovor u svlačionici posle čega smo shvatili šta treba da promenimo. Ono što želim da istaknem jer rast ekipe na svakom polju, ova ekipa je sačinjena od igrača koji ne znaju svoje limite, a svakim danom ih podižemo. Jesam pogodio nekoliko bitnih šuteva, ali nisam samo ja zaslužan, želim da apostrofiram reč tim i kolektiv. Svaki trenutak sa navijačima je dragocen, proslava sa njima, sve je od neprocenjive važnosti- rekao je Rade Zagorac.

RepublikaFoto: Starsport

- Pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima, iako su im falili neki igrači, trebalo je pobediti ovako dobar tim, pokazali su kvalitet odmah u prvom poluvremenu, nismo znali da odgovorimo na njihovu igru. U drugom poluvremnu sa izašli saviše energije na teren, pokazali smo sebi da možemo da igramo, što je najvažnije, pobedili smo. Kad je najviše trebalo bili smo najbolji. Grobari su napravili sjajnu atmosferu, preneli su energiju sa tribina na nas na terenu, zajedno smo pobedili- rekao je Aleksej Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading