MIJAILOVIĆ: Navijači snaga i pokretač, raduje me zalaganje igrača

Autor:

Sport

11.10.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, zadovoljan je početkom sezone, a posebno zbog povratka navijača na tribine.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

On je rekao da je klub uspeo u nameri na kojoj radi prethodnih godinu dana.

- Godinu dana radimo na tome da se steknu uslovi da se vrate navijači na tribine, sada smo uspeli u tome. Jako je važno što Partizanova košarkaška publika ume da navija na pravi način, tačno zna kako da podigne ekipu i vrati je u meč. Slobodno mogu da kažem da niko u Evropi nema takvu publiku. Oni su naša snaga i naš pokretač. Naravno, i dalje postoji neki problemi koje moramo da rešimo, ali nadam se da ćemo uspeti - rekao je Mijailović, a preneo "Informer".

Ova sezona je veoma bitna, ne samo u rezultatskom smislu.

- Svesni smo da neke ekipe imaju puno veći budžet od Partizana, ali moramo da nađemo način da ih prevaziđemo. Nama je ova sezona veoma važna, ne samo rezultatski već i u finansijskom smislu. Reprogrami koje smo potpisali se za sada poštuju i plate se redovno dele, moramo nastaviti istim tempom. Da nemamo loše nasleđe i danak koji svakodnevno plaćamo, sigurno bismo bili mnogo uspešniji - dodao je prvi čovek crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Mijailović je posebno zadovoljan zalaganjem igrača.

- Više od rezultata raduje me to što su pokazali veliko zalaganje i borbu. Što bi se reklo, ostavili su srce na terenu i to je dalo rezultat. Nama je svako takmičenje veoma bitno i uvek imamo visoke ciljeve. ABA liga je za nas put do cilja, plasmana u Evroligu. O utakmicama Evrokupa da ne govorim, one su važne same po sebi - zaključio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading