GORIM U PIONIRU GAGIĆ ME GASI!

Autor: Srpski telegraf

Sport

11.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utorak veče u dvorani Pionir podsetilo je na zlatna vremena Partizana! Prepuna beogradska hala, kako vatrenih pristalica tako i penzionera i dece, dala je vetar u leđa crno-belim košarkašima da savladaju favorizovani Zenit (89:82) u drugom kolu Evrokupa, a iako veliki profesionalac, ni Rade Zagorac (23) nije ostao imun na navijanje 6.000 duša.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizan - Zenit!

TIMSKA POBEDA

- Uh, izgoreo sam jedno 10 puta u ovakvoj atmosferi! Ko me gasi? Bio je to Đorđe Gagić. On je bio taj glas razuma. Sada nas čekaju tri gostovanja, ali iskreno, jedva čekam da se vratimo u Pionir. Međutim, ova ekipa mora da igra podjednako dobro i kod kuće i u gostima - emotivan je bio Zagorac posle meča u kojem je upisao 16 poena.

Krilo Partizana povuklo je ekipu ka pobedi u trećoj četvrtini, kada su uspeli da preokrenu, ali je zasluge u skladu sa sportskim duhom pripisao celom timu.

- Izbacila me je u prvi plan ekipa, dok su u četvrtoj četvrtini u centru pažnje bili neki drugi momci, koji su preuzeli stvari u svoje ruke. Bilo kako bilo, u ovom trenutku je najbitnija reč tim, takva igra nas je nosila do trijumfa. Pokazali smo sjajnu reakciju na koju sam ponosan - dodao je Zagorac.

RepublikaFoto: Starsport

POZNATI NAVIJALI

Uz hrabru četu trenera Nenada Čanka bio je i veliki broj poznatih ličnosti - fudbaler Saša Ilić, teniserka Olga Danilović, bivši košarkaški asovi Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić i Saša Pavlović, kojem su "Grobari" i skandirali.

- Šta reći, sjajno je videti ovakav Pionir. Ali ono što mi je najdraže je što ova ekipa nema limit, tačnije ne znamo ga - zaključio je Zagorac.

Simonović: Partizane, nastavi ovako!

Bivši košarkaš Crvene zvezde u redovima Zenita Marko Simonović bio je meta prozivki "Grobara", ali je i pored toga ostao dostojanstven i više nego korektan.

- Ne bavim se time, oni rade svoje, a ja svoje na terenu. Partizan je super, sviđa mi se kako igraju. Želim mu da momci ostanu zdravi i da nastave ovako - džentlmenski je prokomentarisao Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading