DŽIKIĆ PRED EVROLIGAŠKU PREMIJERU: Prava ljubav se pokazuje kada tvoj tim gubi!

Autor:

Sport

11.10.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši podgoričke Budućnosti ovog petka od 18.45 igraju prvi meč Evrolige protiv Armanija. Trener crnogorske ekipe Aleksandar Džikić svestan je važnosti meča zato poziva navijače da pruže podršku ekipi.

RepublikaFoto: ABA-liba.com
Aleksandar Džikić

- Mi ćemo ove sezone sigurno gubiti mnogo više nego prošle sezone. Sada ostaje da se vidi da li je u pitanju iskrena ljubav prema klubu i igračima, euforija, neka vrsta znatiželje, pomodarstva... Kod mene dileme nema, ako voliš klub, onda ga voliš i kada pobeđuje i kada mu ne ide kako treba. Prava ljubav se pokazuje kada si uz klub i kada gubi. Naglašavam da je ovo lični stav, a ne stav kluba - rekao je Džikić u intervjuu za Sport klub.

Srpski stručnjak na klupi crnogorskog tima ne želi pritisak na početku sezone.

- Esencija tima je ostala i nastavljamo projekat stvaranja velikog tima. Mislim da je realno da se borimo za mesto među četiri najbolja tima u ABA ligi, a posle toga je sve moguće, a za Evroligu sam već rekao da nije moguće u ovom trenutku proceniti ambicije i domete. Ono što je izvesno je da ćemo se u svakom meču boriti do poslednjih atoma snage. Možda to nije pametno, jer će ritam biti ubitačan, ali tako smo radili prošle, tako ćemo raditi i ove sezone - istakao je Džikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading