BOBI NOKAUTIRAO MAKABI, TEO SE NE BUDI!

Autor:

Sport

12.10.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Boban Marjanović je bio najbolji igrač Los Anđeles Klipersa u njihovoj pobedi i poslednjem pripremnom meču protiv Makabija iz Haife, tim iz Los Anđelesa je slavio rezultatom 124:76.

RepublikaFoto: twitter.com/Clippers FR
Marjanović se razgoropadio!

Srpski gorostas je za 17 minuta na parketu postigao 18 poena i imao 12 skokova. Marjanović je bio ne samo najefikasniji član pobedničke ekipe, već i njen najbolji skakač, a uz šut 9/11 iz igre, ostvario je i po jednu blokadu i osvojenu loptu.

Miloš Teodosić je odigrao 13 minuta i postigao dva poena (šut 1/2 za dva, 0/2 za tri), a uz šest skokova imao je i tri asistencije.

Danilo Galinari i Montezl Harel su pratili Bobija sa po 12 ubačenih poena, koliko je dao i najefikasniji igrač Makabija, Roman Sorkin.

Prvi meč u novoj sezoni LA Klipersi će odigrati u sredu 17. oktobra od 04.30 po srednjeevropskom vremenu protiv Denvera, pa ćemo odmah na startu imati priliku da gledamo okršaj srpskih košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading