TEODOSIĆ LETI IZ KLIPERSA?!

Autor:

Sport

10.10.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš, Miloš Teodosić nije opravdao očekivanja protiv Denvera, a šuška se da je srpski plej na izlaznim vratima Klipersa.

Teodosić u problemu!

Teodosić je u noći između utorka i srede odigrao svoj prvi meč u predsezoni i nije se proslavio sa sva četiri promašena šuta i samo jednom asistencijom za 15 minuta na terenu.

Kako piše portal koji je posvećen isključivo timu iz Los Anđelesa mesto srpskog reprezentativca u rosteru Klipersa za novu sezonu je pod velikim znakom pitanja i to iz više razloga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Teodosić nije imao sreće od samog dolaska u Kliperse,  prošle sezone propustio veliki broj mečeva zbog problema sa stopalom, a sada je propustio skoro kompletnu predsezonu ponovo zbog povrede. 

Takođe, zamera mu se slab doprinos u odbrani, ali ne osporavaju njegov neprocenjiv talenat za asistencije.

- Dok je njegova sposobnost dodavanja fantastična, on ne donosi ništa u defanzivi i ima običaj da promašuje više šuteva nego što ih pogodi. Delovao je sporo u odbrani i ništa nije doprineo. S obzirom na to da se u rosteru mora napraviti "seča", a pominjanje njegovog imena u nekim dogovorima oko trejdova, njegov učinak na ovoj utakmici nije baš bio sjajan - pišu na portalu "Clipsnation".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading