Pejdž - Partizanov istoričar!

Autor:

Sport

13.10.2018

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Markus Pejdž se polako navikava na novi stil košarke. Partizanov Amerikanac otkrio je ono što ga posebno zanima u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Starsport

- Voleo bih da vidim što više muzeja, da naučim nešto o istoriji Srbije. Znam da se u ovom regionu dosta toga dešavalo, a o tome nisam mnogo učio u SAD. Na koledžu sam studirao istoriju. Osim toga, uživam ovde i upoznajem dosta ljudi - rekao je Pejdž za B92.

On otkriva da se lako navikao na Beograd.

-  Nije previše drugačije. Veoma lako sam se prilagodio na Beograd, dosta ljudi priča engleski. Nisam imao previše problema, pre svega ovde ima dosta drugačije hrane.

Amerikanac smatra da mu je potrebno još malo vremena da zablista.

- Sve je ovde drugačije nego u Americi, ali mi saigrači fantastično pomažu. Ne možete da pogodite svaki šut, svako polaganje... Ali, ako uspem da uradim nešto drugo dobro, da ukradem loptu, podelim asistenciju, to je bitno. Ceo naš napad se zasniva na dobroj odbrani, a to važi i za mene - naveo je Pejdž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading