PRVI PORAZ U ABA: Partizan pao posle drame u Baru

Autor:

Sport

14.10.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećem kolu ABA lige košarkaši Partizana poraženi su od ekipe Mornara u trećem kolu ABA lige na gostovanju u Baru i to posle drame - 97:94.

RepublikaFoto: Starsport

Tim iz Humske je prvi put osetio gorčinu poraza u regionalnom takmičenju. Na ovom susretu domaći su trojkama zasuli koš crno-belih. Gubio je Partizan i 19 razlike, uspeo je da se vrati u četvrtoj deonici, ali je onda na scenu stupio Vranješ postigao je dve strašne trojke i tako odveo svoj tim do trijumfa.

Gosti su posle poena Zagorca došli na dva razlike, ali je onda Kening lako položio (23 poena). Partizan nije odustao, Pejdž je vratio crno-bele u igru, ali je posle penal završnice Mornar slavio.

Partizan nije blistao, mnogo su grešili gosti, a ekipa iz Bara je sve to uspela da iskoristi. Vranješ je pogodio pet trojki iz isto toliko pokušaja za ukupno 26 poena na ovom susretu. Bio je precizan i sa penala kada je to bilo važno.

Partizan je na drugoj strani predvodio Gagić (21 poen). Igra je sjajno centar crno-belih u drugom poluvremenu, ali izostala je podrška ostalih igrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading