EVROLIGA: Bleda Budućnost, Pešić bolji od sina i Radonjića, Lučić sjajan!

Autor:

Sport

18.10.2018

19:52 >> 21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti još uvek ne znaju za pobedu u Evroligi... U trećem kolu elitnog takmičenja, tim iz Podgorice poražen je na svom terenu od Makabija - 78:68.

Pešić upisao prvu pobedu u Evroligi!

Kao i protiv Darušafake, "đetići" su tokom više od 30 minuta bili ravnopravan, ako ne i bolji rival, ali... Kada je trebalo da se prelomi utakmica, domaći to nisu uradili. Makabi je bio bolji kada je bilo važno. Vilbekin je vukao a Budućnost je srljala iz greške u grešku. Na startu četvrte deonice tim iz Izraela napravio je seriju i tako prelomio meč. Trojka Vilbekina za 70:62, potpuno je prelomila meč. Budućnost je u četvrtoj deonici postigla samo šest poena.

Najbolji u redovima gostiju bio je upravo Vilbekin sa 28 poena, dok je Budućnost predvodio Džekson sa 13 poena. Atmosfera u "Morači" bili je odlična, ali ni to nije pomoglo timu iz Crne Gore.

Budućnost ne igra loše, može da se nosi sa svima, ali teško da će ove godine moći da se pohvali sa velikim brojem pobeda.

Makabi je konačno upisao prvi trijumf, a ni "Ponos Izraela" ne blista...

Prethodno je CSKA slavio kod kuće, pošto je pobedio Darušafaku rezultatom 80:75. Turski klub se sjajno držao u prvom poluvremenu, ali izabranici Dimitrisa Itudisa su ubacili u drugu brzinu i uspeli da slave. De Kolo, Kurbanov, Rodrigez i Higins su došli do svog proseka i bili najzaslužniji za pobedu, kod gostiju su se izdvojili Erik i Kid sa po 15 poena.

Videla sa razlika u kvalitetu u Atini, PAO je slavio nad Gran Kanarijom rezultatom 102:87. Grci su dominirali tokom svih 40 minuta, najzaslužniji za pobedu su bili Lengford 18 poena, Lekavičijus 16, Papapetru 15. Kod gostiju su se istakli Erikson i Evans sa po 15 poena.

RepublikaFoto: twitter.com/fcb_basketball

Moralo je i Barsu da krene, Pešićeva ekipa nadigrala je Radonjićevu rezultatom 83:73. U srpskom Bajernu najzapaženiju rolu od naših košarkaša je imao Lučić 12 poena i 4 skoka, Jović je zabeležio 3 poena, kao i Dangubić. Sve u svemu nedovoljno za Barsu koja prekinula crni niz i upisala prvu pobedu u Evroligi. Kod pobedničke ekipe najefikasniji je bio Ante Tomić sa 18 poena, dok je kod Bajerna najefikasniji bio Maodo Lo sa 16  poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading