LEJKERSI NIKAKO DA POBEDE - Lebron: Kada sam dolazio nisam ni mislio da će biti bajno!

Autor:

Sport

23.10.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa doživeli su novi, treći uzastopni poraz. Iako su u sezonu krenuli sa velikim ambicijama, suočeni su sa teškom situacijom u klubu, a pobeda nikako da dođe. Najbolji igrač ekipe Lebron Džejms od junaka postao je tragičar meča sa San Antonio Sparsima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Na kraju meča Lebron je promašio šut za pobedu kojim je mogao da konačno donese radost svojoj ekipi i navijačima.

- To sam želeo, dobio sam šut koji sam hteo..., kratko je prokomentarisao Džejms, a potom se osvrnuo na učinak ekipe:

- Imali smo svoju šansu. Imali smo šest poena prednosti na minut do kraja, ali smo napravili neke greške. Rudi je pogodio onaj šut, a ja promašio bacanja. To je neprihvatljivo. Na kraju sam promašio i poslednji šut - dodao je Lebron.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Lejkersi su tokom većeg dela meča sa Sparsima bili u zaostatku, u jednom trenutku su imali i minus 17, ali su na kraju uspeli da se vrate. To nije bilo dovoljno za trijumf, međutim, Lebrona ne brine takav ishod.

- Ide sve bolje i bolje. Dopada mi se u kojem smeru idemo, rezultati nisu dobri, ali sezona je duga. Pred nama je ceo proces. Biće sve u redu. Kad sam dolazio nisam ni mislio da će sve biti bajno - zaključio je 33-godišnji igrač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading