DA LI ĆEMO PONOVO GLEDATI TRIO FANTASTIKO? Cirbes se vratio zbog Lazića, samo im jedan član fali!

Autor:

Sport

24.10.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde, Majk Cirbes se vratio u redove crveno-belih, a na početku sezone se pokazao kao veliko pojačanje. On je govorio šta je presudilo da ponovo dođe u Beograd, kao i o dometima svoje ekipe ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Cirbes se ne kaje zbog povratka u Beograd!

Centar iz Nemačke pruža vrhunske partije, a u intervjuu za sajt ABA lige zvučao je optimistično što se tiče nastavka sezone koja je sjajno počela za crveno-bele.

- Sezona u Evrokupu je tek počela i zato je veoma teško odgovoriti na to pitanje. Ima još mnogo da se igra. Da li imamo šanse? Mislim da imamo, ali je prerano govoriti o tome u ovom trenutku, jer nas očekuje mnogo toga. Mi smo tek na početku i teško je prognozirati gde ćemo završiti. Imamo odličan tim, odličan stručni štab, ali nam treba još vremena da budemo zajedno i da iz utakmice u utakmicu napredujemo- rekao je Cirbes za sajt ABA lige.

Cirbes je odgovarao na razna pitanja, a nije imao dilemu, kojeg bi igrača voleo ponovo da vidi u dresu Crvene zvezde.

- Stefana Jovića. On daje toliko opcija u napadu svoje ekipe. Takođe, imali smo odličan odnos i van terena, a na terenu smo zaista dobro funkcionisali- rekao je nemački košarkaš.

RepublikaFoto: Starsport

Takođe Cirbes je kroz šalu naveo i razlog svog povratka u redove srpskog šampiona.

- Branko Lazić (smeh)… Imao sam nekoliko opcija, a jedna od njih bila je Crvena zvezda. Za mene to nije bio težak izbor i nisam morao mnogo da razmišljam- rekao je Cirbes.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading