MILO ZA DRAGO! Zvezda se "osvetila" Partizanu zbog Jankovića!

Autor:

Sport

25.10.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji košarkaš Partizan Stevan Karapandžić karijeru nastavlja u redovima "večitog" rivala Crvene zvezde.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Navijači Crvene zvezde

Mladi plejmejker (17) je u prethodne dve sezone igrao u mlađim kategorijama crno-belih, u koje je stigao iz košarkaškog kluba Plej iz rodnog Kraljeva, a sada je odlučio da se preseli na Mali Kalemegdan, prenosi "Basketballsphere".

Karapandžić je bio član kadetske selekcije Srbije koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine, dok je ove sa U17 selekcijom osvojio deveto mesto na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

Kao jedan od najtalentovanijih igrača na bekovskoj poziciji u tom starosnom uzrastu, privukao je pažnju mnogih klubova, da bi se nakon dvogodišnje epizode u KK Partizan NIS, odlučio za novi korak u svojoj karijeri, i prelazak među crveno-bele.

Od prošle sezone nastupa za juniore, a tokom aprila 2018.godine kao igrač Partizana, bio je proglašen za MVP-ja međunarodnog turnira u Đironi.
 

Stefan Janković je razdrmao košarkašku javnost u Srbiji pošto je prešao iz Zvezde u Partizan, a sada je mladi plejmejker krenuo u suprotnom smeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading