GAGIĆ: Teško mi je zbog Čanka, žao mi je što je verovao u nas

Autor:

Sport

27.10.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Gagić, košarkaš Partizana, bio je veoma razočaran posle poraza od Zadra 95:85 u petom kolu ABA lige, nakon koga je trener crno-belih Nenad Čanak podneo ostavku.

RepublikaFoto: youtube.com/EUROLEAGUE BASKETBALL
Đorđe Gagić

- Katastrofa. Imali smo lošu utakmicu, odgovornost ne snosi samo trener, već moramo i mi igrači da se pogledamo u oči. Moramo da budemo iskreni jedni prema drugima, teško mi je zbog Čaneta. Što pre da izađemo iz teške situacije, to je to. Samo bih želeo da se zahvalim navijačima i da ostanu uz nas da prevaziđemo teške momente. Da se iščupamo iz svega ovoga, oni su nam velika podrška. Hvala im na podršci, sve je to lepo ali mi moramo da damo reakciju -  rekao je za B92 Gagić .

- Teško mi je zato što, iskreno da kažem, čovek je verovao do poslednjeg momenta u nas, bio je uz nas, borio se... On je borac, mnogo dobar čovek i karakter, a druge stvari ne bih da komentarišem. Teško mi je zbog toga, a i zbog petog poraza zaredom. Još smo u padu, nikako da stanemo i da krenemo gore. Na svu tu muke se i to desilo. Žao mi je jer je čovek verovao u nas.

Gagić kaže da crno-beli moraju što pre da se skupe i prevaziđu dečije bolesti.

- Da dignemo glavu gore, da se borimo i da ginemo jedni za druge jer to je Partizan. Verujem da imamo kvalitet za to, samo ne znam... Moramo da se probudimo i pokažemo rekaciju - rekao je Gagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading