KAPITEN ZVEZDE JE "ZABORAVAN": Pozvao navijače da ga podsete!

Autor:

Sport

29.10.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde žele pobedu u Evrokupu u duelu sa Galatasarajem koji se igra u sredu u 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a kapitan crveno-belih Branko Lazić se nada da će imati veliku podršku navijača.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Crvene zvezde

- Biće teška, ali i dobra i atraktivna utakmica. Galata je ove godine napravila jako dobru ekipu, iako rezultati u dosadašnjem toku sezone to ne pokazuju. Oni će doći ovde motivisani da poprave skor - rekao je Lazić.

Utakmica protiv turskog kluba ima poseban značaj za crveno-bele.

RepublikaFoto: Starsport

- Biće pristuna tenzija zbog cele situacije koja se desile pre nekoliko godina. Mi treba da se držimo terena, a što se tiče situacije na tribinama, pozivam publiku da dođe u što većem broju da nas podrži i da nam bude vetar u leđa. Nažalost desilo se to što se desilo, mi ne možemo da utičemo na to, mi ćemo držati fokus na teren- rekao je Lazić.

Lazić se nada punim tribinama i evroligaškoj atmosferi koja je nekada bila zaštitni znak prvaka Srbije.

- Ne mogu da se setim kada je poslednji put bio pun "Pionir". Nadam se da će na ovom meču biti puna dvorana i da će igrači koji su prvi put ovde imati priliku da osete tu atmosferu. Ako uzmemo u obzir prethodne dve, tri utakmice u kojima smo imali neke padove u igri, možda bi nam taj vetar u leđa sa tribina pomogao da prevaziđemo te probleme - zaključio je kapiten Crvene zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading