TOMIĆ: Ponavljamo iste greške!

Autor:

Sport

27.10.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su petu pobedu u isto toliko mečeva ABA lige. Niz je overen trijumfom nam FMP-om u Železniku, ali Milan Tomić, trener crveno-belih, nije zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Igrali smo sa dobrom koncentracijom, ali tokom meča nije sve vreme bila na najvišem nivou. To pokazuju i brojke. Imali smo 19 grešaka, uz to FMP je imao 13 skokova u napadu. To je nam je drugi meč, u kome ponavljamo iste greške. Već na narednom treningu, moramo da radimo na tome. Nikada Crvenoj zvezdi nije bilo lako u Železniku, nije ni sada - rekao je Tomić.

Zvezda po starom, FMP propustio šansu u poslednjoj četvrtini

Vladimir Jovanović, trener FMP-a, kaže da je njegov tim imao dobre momente.

RepublikaFoto: Starsport
Mohamed Faje odličan u pobedi Zvezde

- Za mene lično i za moju ekipu, bitno je da smo pokazali reakciju na poraz iz prošlog kola i da smo igrali sa puno energije. Imali smo prilično dobre momente. Mogu da budem zadovoljan kako smo parirali u nekim stvarima. Ove je put kojim treba da idemo. Očekujem da se u svakom meču pojavi novi igrač, naročito bi voleo da to bude neko od mlađih. Takođe, nadam se da ćemo uskoro biti i kompletni - rekao je Jovanović.

Zvezdi je ovo bila peta pobeda na pet mečeva na Jadranu dok je FMP na skoru 2-3. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading