Novi Beograd dobija košarkaški teren posvećen Predragu Daniloviću

Autor:

Sport

30.10.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obnovljeno košarkaško igralište koje se nalazi u ulici Bulevar Milutina Milankovića 52 je 70. obnovljeno po redu i svečano će ga otvoriti bivši jugoslovenski košarkaš i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović. Promocija kojoj će prisustvovati i predsednik Skupštine grada Beograda je zakazana za 30. oktobar od 14.00 časova.

RepublikaFoto: Promo foto
Predrag Danilović

Jedna od najvećih akcija za omasovljenje i podršku sportu „Sto terena za jednu igru" kompanije Mozzart nastavlja se na Novom Beogradu. 

Teren u delu Beograda koji je oduvek bio poznat po najboljem basketu i jedan od omiljenih mnogim Novobeograđanima dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole košarku će moći da uživaju u igri u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Pre nego što legendarni Danilović otvori teren koji će nositi njegovo ime, posetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih košarkaša KK „Pobednik 011", kao i u brojnim sportskim  iznenađenjima.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović

Priliku da zaigraju košarku na obnovljenom igralištu imaće i svi posetioci koji se prijave za takmičenje u šutiranju trojki, za koje je kompanija Mozzart pripremila sjajne nagrade. 

Na svečanom otvaranju će Predrag Danilović, zajedno sa mladim košarkašima i specijalnim gostima, poslati poruku o važnosti negovanja sportskog duha, druženja i zdravog načina života, što i jeste osnovna misija društveno odgovorne akcije "100 terena za jednu igru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading