PARTIZAN SE IZVINIO NAVIJAČIMA!

Autor:

Sport

27.10.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je poražen od Zadra protekle u Štark Areni, a nakon utakmice ostao je i bez trenera Nenada Čanka, koji je podneo ostavku. Međutim, navijači nisu izdali, oko osam hiljada ljudi ostalo je nakon meča i pesmom podržalo ekipu, pa se klub saopštenjem zahvalio svojim pristalicama.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

- Dan nakon utakmice Partizan NIS – Zadar, koja je odigrana u sjajnom ambijentu Štark arene, klub želi da se na prvom mestu zahvali svojim vernim navijačima na podršci koju su pružali crno-belima od prvog do poslednjeg minuta utakmice, ali i pesmi kojom su podržali tim nakon sinoćnjeg poraza- stoji u saoštenju crno-belih.

- Istovremeno, Partizan NIS želi da uputi izvinjenje svim navijačima koji su ostali ispred Štark arene. Nakon što je nivo 200 ispunjen do poslednjeg raspoloživog mesta, bezbednosna procena je ukazivala da je otvaranje nivoa 400 u tako kratkom intervalu rizično. Podsećamo, takođe iz bezbednosnih razloga, kapacitet nivoa 200 je takođe bio smanjen na 8.000 mesta koja su popunjena pred sam početak meča. Zbog svega navedenog, ubeđeni smo da će navijači razumeti razloge zbog kojih je nivo 400 ostao zatvoren, stoji u saopštenju KK Partizan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading