Partizan zahvalio Čanku: UVEK SI DOBRODOŠAO!

Autor:

Sport

27.10.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan ostao je bez trenera pošto je dosadašnji strateg crno-belih Nenad Čanak podneo ostavku odmah nakon sinoćnjeg poraza od Zadra u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

Bio je to peti uzastopni poraz "Parnog valjka" u svim takmičenjima, a nekadašnji košarkaš kluba smatra da bi neko drugi trebalo da pokuša da okrene situaciju.

Oglasio i KK Partizan zvaničnim saopštenjem.

- Nenad Čanak više nije trener Partizana NIS! Nekadašnji kapiten, asistent šefa stručnog štaba, a potom i prvi trener crno-belih, podneo je ostavku na tu funkciju, nakon poraza od Zadra u Štark areni. Tokom godinu dana na klupi. Čanak je osvojio Kup Radivoja Koraća, čime je prekinut negativan niz kluba, od tri sezone bez osvojenog trofeja.

- KK Partizan NIS se ovim putem srdačno zahvaljuje Nenadu Čanku na svemu što je u proteklih godinu dana učinio kao prvi trener kluba i želi mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere, uz poruku da je Partizan bio i biće njegova kuća i da je uvek dobrodošao - glasi poruka na sajtu kluba.

Crno-beli su već spremili nekoliko potencijalnih zamena, pored Italijana u opticaju su još tri imena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading