Jedina svetla tačka "Budućnosti" su navijači!

Autor:

Sport

01.11.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti će izaći na megdan Panatinaikosu u 5. kolu Evrolige, a Podgoričani ukoliko žele da prekinu crnu seriju moraju da podignu igru na nivo koji to takmičenje kao što je Evroliga zahteva. Posle loših rezultata u Evroligi i ABA ligi, čelnici Budućnosti su ipak rešili da do promena još uvek neće doći.

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Strateg Budućnosti

Navijači su preko društvenih mreža najavili da će igrači i trener Džikić dobiti maksimalnu podršku protiv Panatinaikosa. 

- Želimo da pokažemo našim navijačima da ih poštujemo i da treba da budu uz nas. Nema boljeg načina od igranja srcem i sa strašću protiv ekipe kao što je Panatinaikos. Od početka do kraja meča. Oni su odlična ekipa ali mi treba da mislimo na stvari koje možemo kontrolisati, a to su naš fokus, energija i realizacija u prelomnim momentima u momentima kada se meč lomi. To nam je nedostajalo u mnogim duelima tokom ove sezone, posebno protiv Cedevite- poručio je trener Aleksandar Džikić.

Plejmejker Nikola Ivanović koji se vraća u tim posle povrede kolena.

- Imamo veliko poštovanje za igrače Panatinaikosa, mnogo njih je već dugo u Evroligi, igraju dobru košarku i biće veliki izazov za nas. Osovina i pokretačka snaga našeg rivala je Nik Kalates. Mnogo toga će u meču koji sledi zavisiti od njega, odnosno od načina na koji ćemo uspeti da ga zaustavimo. Ako zaustavimo Kalatesa, uz veliku podršku sa tribina, verujem da možemo da budemo ravnopravan rival, verujem da možemo da napravimo iznenađenje i stignemo do prve pobede u Evroligi koja bi bila za nas od kapitalnog značaja u psihološkom smilu- rekao je Ivanović.

Utakmica između Budućnosti i Panatinaikosa počinje u petak od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading