Pominjao se kao pojačanje Zvezde, a sad na pragu Podgorice!

Autor:

Sport

30.10.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki plejmejker koji igra za reprezentaciju Makedonije, Džordan Tiodor, mogao bi uskoro da pronađe novi klub. Nakon što je ostao bez statusa prvotimca u Milanu, za njegove usluge interesuje se podgorička Budućnost koja bi uskoro trebalo da otpusti Arona Krafta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordan Tiodor

Amerikanac je i dalje pod ugovorom sa Armanijem, ali kako italijanski tim ne računa na njega rado bi ga se rešio. Ono što može da napravi problem Budućnosti jesu interesovanja Limoža i Darušafake. I dok Francuzi nisu ozbiljna opcija za Tiodora, javljaju specijalizovani košarkaški portali, pošto ovaj želi da igra Evroligu, Turci bi mogli da plate koliko reprezentativac Makadonije bude tražio. 

U svakom slučaju, Budućnost je pokazala interesovanje, a naredni dani daće nam odgovor na pitanje koliko je sve to ozbiljno. 

"Sportando" piše da će Džordan Tiodor najverovatnije u Kinu ukoliko Budućnost ili Darušafaka ne ispuine njegove finansijske zahteve, koji sigurno neće biti mali. Početkom tekuće sezone dovodio se u vezu i sa crveno-belima koji su se ipak odlučili za Džoa Reglanda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading