TRINKIJERI VEĆ ODUŠEVIO "GROBARE": PLJUVAĆEMO KRV SVAKI DAN!

Sport

03.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi miljenik "Grobara" je definitivno Andrea Trinkijeri (50). Italijanski stručnjak je na predstavljanju u dvorani Pionir izneo niz hvalospeva na račun Košarkaškog kluba Partizan, a spontanim doskočicama oduševio je i kupio sve kojima su crno-bele boje u srcu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović

- Došao sam zbog časti. Ovo nije normalan klub, Partizan je brend. Želim da napravim nešto što će trajati dugo. Zatvaraću igrače u dvoranu, a kući će ići kad budu malo bolji. Ne znam kako ćemo igrati jer nisam još trenirao ekipu, ali znam da ćemo svaki dan pljuvati krv - obećao je Trinkijeri.

Nakon iznošenja planova, Italijan se na šaljiv način osvrnuo i na još neke razloge zbog kojih je odabrao crno-bele.

- Imam jako važnu klauzulu u ugovoru. Gde su dobre pljeskavice u Beogradu. Ako ne, idem kući odmah. Kada sam se upoznao sa predsednikom Partizana, prvi utisak je bila hemija. Biće teško - već je teško. Da je sve bilo u redu, ne bih bio ovde, znači da ima mnogo posla. Imao sam mnogo ponuda tokom leta, ali se nigde nisam pronašao - realno je zaključio Trinkijeri.

 

Hrvati kukaju: Nesuđeni selektor preuzeo Partizan

Foto: printscreen/vecernjilist.hr
Hrvati o novom treneru Partizana

Mediji iz komšiluka ne mogu da prežale što Trinkijeri nije postao selektor Hrvatske. "Nesuđeni hrvatski selektor preuzeo Partizan", "Trinkijeri, umesto na našoj, završio na crno-beloj klupi", samo su neki od naslova portala i novina iz susedstva.

Trinkijeri potvrdio pisanja Srpskog telegrafa

Ono što je Srpski telegraf ekskluzivno preneo u izdanju za 1. novembar i sam Andrea Trinkijeri je potvrdio.

- Željko Obradović je bio deo priče. Posle razgovora sa njim sam odlučio da dođem - otkrio je Italijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading