CRVENO-BELA NEPOBEDIVOST: Dobrićev osamio Zvezdu na prvom mestu!

Autor:

Sport

03.11.2018

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde slavili su i u šestoj od isto toliko odigranih utakmica ABA lige. Crveno-beli lako su izašli na kraj sa ekipom Cedevite i došli do ubedljive pobede 94:79 (22:14, 28:20, 22:18, 22:27).

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Ekipa Milana Tomića učinila je da se od početka duela sa "sokićima" ne postavlja pitanje ko će odneti pobedu iz "Pionira" već kolikom razlikom će to učiniti. Uvodni minutu utakmice već su davali jasne obrise krajnjeg rezutata kada su Beograđani došli do serije od 13:3. Od tada pa do kraja meča pobednik se više nije dovodio u pitanje. Prednost Zvezde tokom druge deonice dolazila je i do "+21" pa je već takom 20 minuta igre bilo jasno ko će na kraju slaviti.

Odlično veče imao je Zvezdin čovek od zadatka, Ognjen Dobrić. Bek crveno-belih ubacio je 17 poena i tako pokazao da zaslužuje poverenje Tomića. Rezultatski nastavak nije bio preterano zanimljiv, ali je viđeno dosta dobrih poteza. Sigurno je da su domaći navijači još jednom ove sezone uživali u predstavi svojih ljubimaca.

Pored pomenutog Dobrića kod domaćina se istakao i Filip Čović sa 13 poena (bez promašaja iz igre) dok su kod gostiju jedini raspoloženi za igru bili Džejms Bel sa 19 i povratnik Džejkob Pulen sa 15 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading