TOMIĆ: Teško je suzdržati emocije!

Autor:

Sport

03.11.2018

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrali su šest utakmica na Jadranu i u isto toliko slavili. Posle pobede nad Cedevitom Crvena zvezda se osamila na prvom mestu ABA lige kao jedini tim sa maksimalnim učinkom. Trener crveno-belih Milan Tomić zadovoljan je tom činjenicom.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Mislim da smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu, isključujući poslednjih pet minuta kada je bilo dosta nervoze. To je isto deo košarke i igrači nekada ne mogu svoje emocije da suzdrže. Odigrali smo onako kako sam očekivao, svih 40 minuta i sada se pripremamo za naredne utakmice - kaže Tomić.

Slaven Rimac kaže da je sve bilo prilično jasno tokom meča.

- Mislim da se nema šta previše pričati. Crvena zvezda je kontrolisala igru od početku i razlika je tokom utakmice rasla. Mislim da je za nas dobrih 15 poena razlike jer je više išlo ka 30 nego prema ovih 15. Mi nismo u zavidnoj situaciji, ali i meni kao treneru i igračima mora da bude stalo da ličimo na ekipu. Danas to nije bio slučaj. Nismo bili čvrsti, razgovarali smo sa sudijama... Mislim da je puno posla pred nama i ne očekujem lagan period - zaključio je Rimac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading