JOKIĆ POSLE 16 ASISTENCIJA: Dok ne počnem da pogađam...dodavaću

Autor:

Sport

04.11.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denvera Nikola Jokić ističe da su Nagetsi sa dodatnim motivom počeli novu sezonu, pošto im je prethodne plej-of izmakao za jednu pobedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Denver je u devetom meču ostvario osmu pobedu, pošto je savladao Jutu sa 103:88.

Ekipa trenera Majka Melouna je gubila u završinici treće četvrtine sa 73:61, a od rezultata 77:71 je napravile seriju od 18:0 čime je prelomila meč. 

- Juta je igrala stvarno dobro u tom periodu. Svi igrači su im bili raspoloženi. Ipak, mi smo odradili dobar posao u odbrani - kazao je Jokić posle meča. 

- Svi se trudimo. Znamo šta treba da radimo i držimo se toga. Toliko je jednostavno.

Srpski centar je meč završio sa 7 poena (3/9 za dva, 0/3 za tri, 1/2 slobodna bacanja), uz 10 skokova, čak 16 asistencija.

- Dok ne počnem da pogađam, dodavaću loptu. Ako će to da nam donese rezultat, radiću to. Jedino je pobeda važna. Koš čini jednu osobu srećnom, asistencija usrećuje dve. To je to.

 Na pitanje da li je to što je Nagetsima plej-of izmakao za jednu pobedu prošle sezone uticalo na motivaciju tima, Jokić je odgovorio:

- Na mene lično nije. Ali mi se čini da na ostale jeste. Zaslužili smo da se nađemo tamo. Bili smo bolji od nekih timova koji su igrali završnicu. Svi su se vratili spremni i postali su bolji tokom leta. Zato imamo dobar start.

Tim dobrim početkom naročito je zadovoljan trener Meloun.

- Rekao mi je da mi veruje i da mogu da igram dobro u odbrani. Počeo sam da verujem u to. Igram agresivniji i verujem da to može da nam pomogne - zaključio je Jokić.

Nagetsi u sledećem meču dočekuju Boston, a taj duel na progamu je u utorak u 3 časa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading