Kalinić se RAZGOROPADIO, pa osvetio Efesu!

Autor:

Sport

05.11.2018

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea u derbiju 5. kola turskog šampionata pobedili su posle produžetka Anadolu Efes rezultatom 86:79 i tako prekinuli niz od tri poraza od gradskog rivala, za šta je bio najzasužniji srpski košarkaš Nikola Kalinić.

RepublikaFoto: instagram.com/nikola_kalina
Nikola Kalinić odigrao sjajnu partiju!

Bilo je pakleno na terenu i na tribinama kao i uvek kada igraju Fenerbahče i Efes.

Efes je pre deset dana savladao tim Željka Obradovića u Evroligi, imao je i večeras šut za pobedu, međutim, Fener je sačuvao maskimalan učinak u prvenstvu. Gosti su zabeležili drugi uzastopni neuspeh u šampionatu.

Najbolji u pobedničkom timu sa 17 poena (5/9 za dva, 1/2 za tri, 4/6 slobodna bacanja), 6 skokova i 4 asistencije bio je Nikola Kalinić, Kostas Slukas ga je ispratio sa 16 poena i takođe 4 dodavanja, 14 poena i 12 skokova je imao Jan Veseli. Ali Muhamed je postigao 12 poena, a dvocifren je bio i Melih Mahmutolu sa 11 poena, dok je Marko Gudurić upisao 6 poena (14 za dva, 1/4 za tri, 1/1 slobodna bacanja), uz asistenciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading