Partizan sa novim trenerom u Turskoj!

Autor:

Sport

30.10.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ove srede od 18 časova igraju meč petog kola Evrokupa protiv Turk Telekoma. Dosadašnji trener Nenad Čanak je podneo ostavku, a crno-beli sa novim šefom stručnog štaba izlaze na megdan teškom protivniku.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Dojučerašnji Čankov pomoćnik preuzeo je kormilo kluba, bar dok se ne razjasni situacija sa novim trenerom. Svestan je trenutka u kojem vodi ekipu na teško gostovanje, ali se ne plaši izazova. 

- Situacija u kojoj se nalazimo jeste specifična, ali se trudimo da na to ne obraćamo veliku pažnju, već da se fokusiramo na svoju igru i na analizu igre našeg protivnika. U prošlom kolu, oni su u gostima protiv Trenta došli do važne pobede i sigurno će sutra želeti da je na neki način potvrde, i tako sa bolje pozicije u odnosu na nas završe prvi deo takmičenja po grupama. Sa druge strane, verujem da mi sutra možemo da odigramo u dobrom ritmu i da dođemo do pobede koja bi nam puno značila - istakao je Matović.

Amar Gegić se nada da ekipa može da pokaže reakciju u odnosu na prethodne utakmice, iako zna da u Ankari neće biti lako. 

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

- Utakmica u Ankari je veoma važna za nas, jer bi pobedom stekli lepu šansu za plasman u TOP 16. Ipak, put do pobede neće biti nimalo lak. Turk Telekom ima odličnu ekipu, punu iskusnih igrača koji svakome mogu da naprave probleme i svesni smo da uloga favorita pre utakmice pripada njima. Bez obzira na to, mislim da smo u stanju da taj odnos snaga učinimo drugačijim kada utakmica počne - zaključio je Gegić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading