STEFAN JANKOVIĆ PRED DUEL SA ZENITOM: SIMONOVIĆ JE SRBENDA, NE ZANIMA ME ŠTO JE ZVEZDAŠ!

Autor:

Sport

14.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo uzbuđenja, nesumnjivo, videćemo večeras od 18 sati u prelepom ruskom gradu Sankt Peterburgu, gde će u okviru 7. kola C grupe Evrokupa snage odmeriti Zenit i Partizan (u prvom meču crno-beli u Pioniru slavili sa 89:82).

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Janković

Posebnu pažnju na samu utakmicu skrenuo je krilni igrač Partizana Stefan Janković izjavom da njegov tim očekuje težak susret, ali i da neće imati milosti prema bivšem košarkašu Crvene zvezde Marku Simonoviću. U sportskom smislu, naravno!

- Potrudićemo se da nastavimo sa dobrom igrom i energijom. Imamo šanse za pobedu, ali će biti dosta težak meč. Meni lično treba vremena da se uklopim, ali biće to dobro. Boriću se s Markom na parketu do poslednjeg atoma snage, ali za mene je Simonović Srbenda! Ne zanima me što je zvezdaš, igraću kao protiv svakog drugog igrača, što se tiče tog aspekta - iskreno će Stefan.

Crno-beli su dolaskom trenera Andree Trinkijerija upisali tri vezane pobede i svoju šansu za prolaz dalje u Evrokupu tražiće protiv ruskog giganta.

- Ekipa Zenita ima mnogo talenata, moramo birati najbolji pristup, fizički i mentalni. Podrška navijača u Beogradu je dosta značila, sada ćemo morati da se izborimo sami - rekao je trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac

Gagić slomio nos Zagorcu!

Jedan od najboljih igrača Partizana u dosadašnjem delu sezone, Rade Zagorac (23), ostao je u Beogradu. Njemu je na poslednjem treningu saigrač Đorđe Gagić (27) slomio nos prilikom sudara i poslao ga na operaciju. Kako je Gagić pre neki dan imao udes automobilom u Železniku, na sreću bez većih posledica, saigrači su tu nezgodu iskoristili da se šale sa saigračem kako su ga ovih dana krenuli sudari!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading