Srpkinje se spremaju za EP - KRPEŽ: Da se borimo i neće biti problema

Autor:

Sport

22.11.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcija Srbije će na Kupu Karpata odmeriti snage prvo sa Rumunijom (petak, 17.30), a onda u zavisnosti od rezultata sa Rusijom ili Rumunijom "B".

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometašice Srbije

- Bilo bi odlično da igramo sa Ruskinjama, jer se sa njima ukrštamo u drugoj grupnoj fazi. Cilj je da odradimo ono što nam stručni štab postavi, da uspemo da se maksimalno spremimo za prvenstvo i ostanemo zdrave - rekla je kapiten reprezentacije Katarina Krpež Šlezak.

Srpkinje su se okupile početkom ove nedelje i Kup Karpata biće im jedina provera pred nastup na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje počinje 29. novembra.

Krpež Šlezak od 2008. godine i EP u Makedoniji nije propustila nijedno veliko takmičenje u dresu državnog tima. Sa devet učešća biće apsolutna rekorderka srpskog ženskog rukometa.


- Odlično se osećam. Trudim se da budem zdrava i da pružim maksimum. Svi sanjamo da igramo za reprezentaciju, tako i ja. Dok god me žele, tu sam da pomognem ekipi - rekla je 30-godišnja Somborka.
 
RepublikaFoto: Starsport

Srbija će se u prvoj fazi EP nadmetati sa Poljskom, Danskom i Švedskom, a u dalje takmičenje plasiraće se prve tri na tabeli.


- Poljska možda ima najslabiji rejting od ta tri protivnika, ali ne smemo nikog da potcenjujemo. Sve tri ekipe igraju na isti fazon, puno se trči i biće teško u sva tri meča, ali možemo da se nosimo sa svima. Samo da se borimo i neće biti problema - završila je Krpež Šlezak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading