EVO ZAŠTO SU POZNATI PODRŽALI WIND SPORT: Vaterpolo ujedinio pevače, glumce i sportiste

Autor:

Sport

14.12.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne poznate ličnosti podržale su vaterpolo klub "Wind sport" u Pančevu, čiji je direktor šampionski as Nikola Rađen.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikola Rađen i Vladimir Popović

Pevači, glumci i sportisti oduševljeni su planom i programom koji stručni tim trenera i psihologa svakodnevno sportski edukuje polaznike smatrajući da na taj način usmeravaju decu na pravi put, promovišu zdrav život i razvijaju svest o pobedničkom duhu.

Društvene mreže poslednjih dana gorele su od pozitivnih komentara uspešnih ljudi, a među njima su teniser Filip Krajinović, fudbaleri Vujadin Savić, Ivica Dragutinović, Vladimir Volkov, Luka Milivojević, Dejan Stanković, vaterpolisti Sava Ranđelovic, Branislav Mitrović, Radomir Drašović i Nemanja Ubović, glumci Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dragan Maca Marinković, folk zvezda Ana Bekuta, voditeljka Katarina Srećković i mnogi drugi.

Oni su na Instagram nalogu objavili fotografiju mališana iz bazena, a u opisu dali svoj sud o školi.

Njihov glavni utisak je da je vaterpolo klub, na čelu sa predsednikom Vladimirom Popovićem, prava stvar u sportskom svetu koja je realizovana u Srbiji, kao i stvaranju budućih šampiona.

Inace, dok se Nikola Rađen po isteku ugovora za ruski vaterpolo klub "Dinamo" ne vrati iz Moskve, sa decom trenutno radi sprtski direktor kluba Igor Milanovic.

Foto: Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading