Štefanek: Cilj u 2019. je vratiti dečicu u sale!

Autor:

Sport

28.12.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Sportskog saveza Srbije predsednik Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković obeležili su godinu dana na tim funkcijama. Rezimirana je 2018. i najavljeni ciljevi za 2019. godinu.

RepublikaFoto: SSS
Davor Štefanek

- Ne bih da se hvalim, ali otkako smo preuzeli vođenje SSS, mnogo stvari smo uradili. Najbitnije je da smo stigli da se pojavimo u mnogo gradova i opština širom Srbije i promovišemo sport. Naravno, sve je u 2019. godini podređeno olimpijskim sportovima prevashodno, ali naš cilj je da i rekreativcima omogućimo da imaju gde da se istrče, vežbaju, treniraju. Najvažnije je da decu od video-igrica i sa ulice vratimo u sale - izjavio je zlatni srpski olimpijac iz Rio de Žaneira uz dodatak da sa svojim saradnicima iz saveza ima već mnoštvo ideja i projekata za sledeću godinu, ali da "o tome ne priča, jer više voli da radi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading