IPAK SU ONI PRVACI SVETA: Srbija poklekla protiv Francuza!

Autor:

Sport

12.01.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška rukometna reprezentacija Srbije poražena je u drugom kolu grupe A Svetskog prvenstva. U glavnom gradu Nemačke bolji od "orlova" bili su Francuzi sa 32:21 (15:12).

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije

Pokušavala je naša selekcija maksimalno da parira moćnom rivalu, igrala fenomenalnu odbranu, ali jednostavno nije moglo.

Srbija je bila bolja sve do  23. minuta kada je usledio pad, ali možemo da budemo izuzetno ponosni na izdanje "orlova" koji su tokom prvog poluvremena pokazali da umeju da se suprostave i mnogo jačima od sebe. Sigurno da će u nastavku takmičenja taj period biti pravi prizak onakve igre kakvu selektor Nenad Peruničić očekuje.

Ipak, drugo poluvreme proteklo je u znaku svetskog prvaka. Naša selecija se u drugih 30 minuta gotovo ništa nije pitala. Vremena za očajavanje nema jer "orlove" sada čeka grčevita borba za plasman dalje. Naredni rival je Brazil (14. januar od 15.30 časova).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading