Sportski savez Srbije nastavlja da obilaze gradove i opštine: Pirot se "renovira"

Autor:

Sport

29.01.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Srbije i u 2019. godini nastavlja sa praksom obilaska teritorijalnih saveza. Predsednik i generalni sekretar žele lično da se uvere sa stanjem na terenu i budu u toku sa dešavanjima u gradovima i opštinama Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto

Prva stanica bila je Pirot.

Predsednik Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i savetnik Siniša Radanović održali su sastanak sa gradonačenikom Pirota Vladanom Vasićem.

Grad Pirot će u 2019. godini dobiti otvoreni bazen, a on će biti izgrađen odmah pored već postojećeg zatvorenog bazena i činiće jedinstveni kompleks. Najavljeno je da pažnja biti usmerena i na školski sport – škola "Mladost" dobiće fiskulturnu salu, a dve osnovne škole i gimnazija su već rekonstruisane.

U ovoj godini građani Pirota moći će da voze bicikl novim stazama, što u svrhe rekreacije, a samim tim i pomoći očuvanje životne sredine. Nakon razgovora obe strane su zaključile da je veoma bitno održavati dobru komunikaciju lokalne samouprave sa spotskim institucijama, pa će i sport na lokalu dobiti neophodnu pažnju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading