NOVA POSETA: Čelnici Sportskog saveza Srbije u Dimitrovgradu

Autor:

Sport

29.01.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoj obilazak teritorijalnih Sportskih saveza čelnici Sportskog saveza Srbije nastavili su u Dimitrovgradu obilaskom Sportskog centra "Park".

RepublikaFoto: Promo foto

Tu su ih dočekali kako predstavnici lokalne samouprave predsednik Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov i njegov zamenik Srđan Savov, tako i predstavnici Sportskog saveza i Sportsko - turističkog centra Caribrod Vasil Andrejev, Mikan Andreev, Branislav Vasov, Jelena Petrović.

Predsedniku Davoru Štefaneku i generalnom sekretaru Goranu Marinkoviću prezentovana je trenutna situacija u ovoj opštini, kao i planovi za poboljšanje infrastrukture i raznovrsnosti sportskih manifestacija.

Iz Sportskog saveza Srbije poručili su da su veoma zadovoljni koliko se ulaže u sport, sportska hala ispunjava visoke kriterijume, a dogovoreno je i pružanje podrške za završetak izgradnje strelišta u okviru kompleksa. Dimitrovgrad kao opština na samoj granici Srbije i Bugarske odlično je mesto za organizaciju utakmica između ove dve zemlje, ideja je mnogo, a uz podršku Sportskog saveza Srbije i naravno Ministarstva omladine i sporta, planovi će biti sprovedeni u delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading