Spektakl na Crvenom krstu!

Autor:

Sport

30.01.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će da pršti u petak u sali Sportskog društva Radnički na Crvenom krstu. Bokseri "krstaša" dočekaće od 19 časova borce Vojvodine u petom kolu nove Bokserske lige Srbije, a kako je ulaz i ovaj put slobodan, čelnik domaćina Dragan Poleksić očekuje punu dvoranu. Spektakl treba da vrati publiku nekada popularnom sportu u Srbiji, ali i da postavljanjem čvrstih osnova dobijemo jaku ligu, a onda i iskusne reprezentativce.

RepublikaFoto: Promo foto

- Radnički je najtrofejniji klub bivše Jugoslavije i to je mesto na koje želimo da se vratimo. Vojvodina nam je približnog kvaliteta, pa zato očekujem osam kvalitetnih borbi. Valjevo i Loznica su trenutno ispred nas jer imaju podršku svojih gradova, ali sam uveren da ćemo i mi uskoro biti na visokom nivou. Zato su ovakvi derbiji u novoj ligi prava stvar. Očekujem punu salu kao protiv Valjeva. Srpski boks se i kroz ovu ligu ponovo uzdiže. Sve je počelo od dolaska novog rukovodstva Bokserskog saveza Srbije sa predsednikom Nenadom Borovčaninom na čelu, koji radi odličan posao - istakao je Poleksić.

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading