CRVENO-BELE SE*S-BOMBE!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

11.02.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se posle mečeva košarkaškog kluba Crvena zvezda može čuti da su goreli Pionir ili Arena i svi prvo pomisle na sjajnu atmosferu koju prave najverniji navijači crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Red Passion Fly

Ipak, adrenalinu u hali ne kumuju samo "Delije" nego u velikoj meri i fantastični performansi plesne grupe Red Passion Fly. Čirlidersice Zvezde su prave seks-bombe, a i ove godine se bore za odlazak na fajnal for Evrolige, koji će biti održan u Vitoriji.

- Nadamo se da ćemo biti deo velikog spektakla u španskom gradu, ali ove godine smo ubeđene da ćemo pobediti! Pre pet godina smo zauzele visoko treće mesto, a prošle godine, iako nismo pobedile, nastupale smo u fan-zoni F4 Evrolige u Beogradu zajedno sa Albinim čirlidersicama - priča nam Maja Lazović, koordinator crveno-belih čirlidersica

Kao i prošle sezone, glasanje za najbolju čirliding grupu biće obavljeno na Instagram profilu Evrolige, a startuje već od srede.

- Na Instagram profilu Evrolige biće objavljena anketa preko koje će se glasati. U sredu 13. februara je prvi krug glasanja protiv Gran Kanarije, 18. februara je protiv koleginica iz Kubanja i 25. februara treći krug protiv Žalgirisa - objasnila je Maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading