Perun žali: Bili smo bolji, ali nezrelost i gluposti nas koštali pobede!

Autor:

Sport

11.04.2019

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometaša Srbije Nenad Peruničić je rekao da žali što njegovi izabranici nisu pobedili Hrvatsku u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nenad Peruničić sa stručnim štabom Srbije

“Orlovi“ su imali prednost u pojedinim delovima meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je na kraju duel završen nerešenim rezutatom – 28:28.

- Žalim. Mislim da smo bili bolji. Opet nezrelost, opet glupost mladih igrača, opet neispoštovana akcija, jer je tačno rečeno kome ide pas - rekao je Peruničić.

On je istakao da kada postoji želja za dokazivanjem, onda trpi rezultat.

- Ovo nije prvi put da se dešava. Oni moraju da budu mirni u glavi, da razumeju šta znači odgovornost. Gradili su rezultat celu utakmicu, mnogo je energije potrošeno... Bili smo stegnuti i nikako nismo mogli da se opustimo. Moramo da malo više verujemo u neke stvari - naveo je Peruničić.

"Mislim da smo bili bolji"

Selektor je čestitao reprezentaciji Hrvatske.

- Bilo je jako teško igrati protiv ekipe koja ima jasan sistem i koja je dugo zajedno. Imali smo tehničke greške... To je neuigranost. Krivo mi je... Zahvalio bih se divnim ljudima koji su danas došli da nas podrže. Čestitam i mojim momcima, pokazali su veliko srce, ali protiv ovakvih protivnika to nije dovoljno - zaključio je Peruničić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading