SRPSKI DŽUDISTA USKORO BI MOGAO DA PROMENI SPORT: Kukolj postaje MMA borac?

Autor:

Sport

19.04.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski džudista Aleksandar Kukolj zapalio je društvene mreže. Naime, poznati trener naših MMA boraca Igor Krstić (28) objavio je na Instagramu snimak na kojem vežba sa momkom rođenim u Pragu, uz komentar da bi Kukolj mogao uskoro da se oproba u oktagonu i tako krene stopama UFC zvezde Darka Stošića (27), koji je tatami zamenio ultimejt fajtom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Menja sport? Aleksandar Kukolj

- Završavamo današnji trening sa najboljim srpskim i jednim od najboljih svetskih takmičara u džudu. Njegovi udarci su solidni! Da li je ovo transfer veka? Pratite situaciju - zagonetan je bio polurani Krle, koji se i sam oprobao u najatraktivnijem borilačkom sportu.

Aleksandar trenira sa poznatim našim MMA stručnjakom Krstićem

Naš džudo majstor nije imao komentar na ovu najavu, ali ne treba otpisati mogućnost da promeni sportsku disciplinu, posebno ako se ima u vidu da je Kukolj pre mesec dana brutalno pokraden od strane sudija u polufinalu grend slema u ruskom Jekaterinburgu. Ovo nije prvi put da mu sudije bukvalno otmu pobedu zasluženu u borbi, pa ostaje da se vidi da li će Srbija dobiti još jednog MMA borca.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading