Surovi Deontaj: Vajlder nokautom do odbrane titule!

Autor:

Sport

19.05.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deontaj Vajlder odbranio je titulu WBC šampiona u teškoj kategoriji pošto je u prvoj rundi nokautirao izazivača Dominika Brizila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak koji je Vajlderu doneo pobedu i titulu

Tridesettrogodišnji američki bokser Deontaj Vajlder u senzacionalnoj borbi je pred sam kraj prve runde nokautirao Dominika Brizila i u Njujorku pobedio po 41. put u 42 borbe (ima i jedan remi) pa je tako odbranio svoj WBC pojas.

Brizil je veoma brzo završio na konopcima i tek što je uspeo malo da se konsoliduje, ka njegovoj glavi je krenula snažna "desnica" Deontaja Vajldera, koja ga je i poslala "u svet snova".

Po završetku borbe, novinare je najviše zanimalo da li se Vajlder sprema za borbu sa Tajsonom Fjurijem ili Entonijem Džošuom.

- Razgovori su u toku. Previše je ljudi u opticaju. Potrebno je da timovu otpočnu pregovore i sve dogovorimo zbog navijača. Iz velikih borbi svi možemo da profitiramo. Svima mora da bude jasno da mi ovde rizikujemo svoje živote, tako da nam je potrebno vreme da se sve ugovori i organizuje - poručio je Vajlder.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading