Ovo su Terzićeve uzdanice za nastavak Lige nacija!

Autor:

Sport

25.05.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije, aktuelne svetske i evropske šampionke, u nedelju putuju u italijanski Koneljano na drugi vikend Lige nacija. Naše devojke će za protivnice imati domaćina Italiju, potom Sjedinjene Američke Države i Dominikansku Republiku, a selektor Zoran Terzić je saopštio na koje igračice računa.

RepublikaFoto: cev.lu
Terzić objavio spisak

Na njegovom spisku su se našle: Slađana Mirković i Emilija Atanasijević (tehničari), Ana Bjelica i Milica Kubura (korektori), Teodora Pušić i Bojana Gočanin (libera), Mina Popović, Maja Aleksić, Maja Savić i Jovana Kocić (srednji blokeri), Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Sara Lozo i Katarina Lazović (primači servisa).

Odbojkašice Srbije će u prvom kolu drugog vikenda igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država (utorak, 17 sati), u sredu od 17 časova protivnik će biti Dominikanska Republika, dok će se Italijom igrati u četvrtak (20).

Da podsetimo, naše devojke su tokom prvog vikenda u Beogradu ostvarile pobede protiv Holandije i Južne Koreje, dok su poražene od Turske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading