Srpkinje sjajno krenule, pa posustale: Amerikanke nanele drugi poraz našim heroinama!

Autor:

Sport

28.05.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije poražene su u Koneljanu od Sjedinjenih Američkih Država u meču četvrtog kola Lige nacija rezultatom 23:25, 25:16, 25:15, 25:21.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brankica Mihajlović

Srbija je osvojila prvi set u kome je slavila rezultatom 25:22. Sjajno su strartovale Terzićeve izabranice, u završnici, u završnici su pokazale hrabrost i odlučnost i to se isplatilo.

U drugom setu je došlo do pada u igri Srbije, a Amerikanke su to spremno dočekale i iskoristile pa su ovaj deo meča rešile u svoju korist rezultatom 25:19.

Amerikanke su sa dorbom igrom nastavile i u trećem setu dok se Srbija nije oporavila od prethodne deonice. Za poen ubedljivije nego u drugom setu, Amerikanke osvajaju set 25:15 i preokreću meč u svoju korist. 

U istom ritmu nastavljen je meč. Donekle je Srbija popravila igru, ali ne dovoljno da uvede meč u peti set. SAD su četvrti set dobile rezultatom 25:21.

Za SAD je ovo četvrta pobeda u isto toliko mečeva, dok Srbija sada ima dve pobede i dva poraza.

Srpkinje u sredu, takođe od 17 časova igraju protiv Dominikanske Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading